Lodaer Img
Massage København

Massage Studio København

Vores mission er at levere terapeutisk massage af høj kvalitet i Københavnsområdet. Ved at legemliggøre værdien af massagebehandling og en sund livsstil, stræber vi efter at give vores kunder mulighed for at nå deres fulde potentielle velvære.

  • Aftaler – Konsultation
  • Online reservationer – nem planlægning
  • Åbent aftener og weekender
  • Kvalitetspleje af licenserede fagfolk
Home The Massage Studio København
Om Os
Massage Studio København

Velkommen til The Massage Studio København

Velkommen til The Massage Studio Copenhagen, hvor vi er dedikerede til at give dig en uovertruffen afslapningsoplevelse. Vores team af højtuddannede terapeuter tilbyder en række massagebehandlinger, der er designet til at dulme dit sind, krop og ånd. Fra afslapningsmassage til sportsmassage og dyb vævsmassage har vi en massageterapi, der opfylder dine ønskede behov. Kom slappe af med os og gå afsted med en følelse af forynget og forfrisket.

Dedikation

100%

Glade kunder

100%
Feel Better today

Smerte lettelse og afspænding

Lindre dine kroniske smerter og genskabe din krops naturlige balance. Massage kan målrette hovedårsagen til dit ubehag, så du føler dig revitaliseret og smertefri.
Oplev ren afslapning og flugt fra hverdagens stress. Forkæl dig selv med den ultimative afslapningsoplevelse med de beroligende og foryngende massager på The Massage Studio København.

Massage Studio Address

Falkoner Alle 66, 2000 Frederiksberg, Copenhagen
Monday-Saturday: 11:00 -21:00
Sunday: By Appointment
(Additional Sunday Fee +50%)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
da_DKDansk